Usluge

Izrada foto albuma

Foto albumi se sada mogu izraditi kao foto knjige sa vašim fotografijama sa letovanja, venčanja ili kao uspomena najlepših trenutka vaše porodice I prijatelja. Izradjuju se u željenim dimenzijama, u tvrdom povezu. Sami birate koliko ćete fotografija da stavite, a uz našu ideju I vašu pomoć, dobijate konačan dizajn vašeg albuma.

Stampa postera

Postere štampamo na papirima koji mogu biti mat ili sjajni, od 80gr/m2, 120gr/m2, 180gr/m2, iz rolne, a štampa na debljim papirima do 300gr/m2 se vrši iz tabaka do veličine 70x100cm. Izlazimo u susret svim klijentima, pa vršimo štampu I na vašim papirima, ukoliko su to nestandardni papiri koje se ne upotrebljavaju u svakodnevnoj štampi.

Štampa na umetničkim papirima

Nudimo mogućnost štampe na "Fabriano" i "Hahnemuehle" papirima svih gramatura iz tabaka 70x100cm.


Izrada fotografija na slikarskom platnu

Izradjujemo fotografije na slikarskom platnu raznih dimenzija koje se zatežu na blind remove debljine 2cm i 4 cm, pa tako dobijate kompletan proizvod.

Izrada postera na "Foam" kašir peni

“Foam” pena se koristi za kaširanje fotografija, plakata i prezentacija do formata 100cm x1400cm x0,5cm. Mogu se kačiti ili lepiti na zid kao novi detalj u vašem domu ili poslovnom prostoru.

Kopiranje i štampa A4 – A0

Kopiranje i štampu kako malih tako i velikih formata vršimo sa svih medija na digitalnim mašinama marke Konica Minolta, Hp, Ricoh. Sva dokumentacija se može doneti u docx, xls, ppt, pdf, jpg, tif, dwg, cdr formatu.


Spiralno koričenje

Spiralno koričenje plastičnom i metalno spiralom se najčešće koristi za koričenje seminarskih radova, skripta, kao I beleški sa svakodnevnu upotrebu. Formati koji se koriče su A4 po dužoj stranici i A3 po kraćoj.

"Uni Bind" toplo koričenje metalnom šinom

Savremeni sistem termičkog koričenja omogućava da se brzo i jednostavno bez ikakvog bušenja dokumenatcija ukoriči. Korice su najčešće izradjene od metalnog profila sa lepkom koji se pri zagrevanju topi i tako trajno vezuje listove dokumenta.

Plastifikacija A4 – A0

Topla obostrana plastifikacija se radi iz formata A4, A3. Ukoliko se plastificiraju veći formati, onda se radi hladna jednostrana plastifikacija iz rolne do širine 107 cm. Folija može da bude sjajna ili mat.


 

KONTAKT

  • Adresa: Stevana Brakusa 4
    TC Stankom - Banovo Brdo, Beograd
  • Email: office@planoffice.rs
  • Radno vreme: ponedeljak-petak 08-16h
  • Telefon: 011/7541-937
    Telefon: 063/8547-163