O nama

Ko smo mi?

Print studio “Plan Office” je počeo sa radom 2004. godine kao poslovna jedinica preduzeća “WATT” d.o.o. I od tada uspešno posluje sa mnogim projektantskim firmama, naučnim institutima, fakultetima i drugim institucijama.

Bavimo se štampom i kopiranjem malih i velikih formata, izradom foto albuma, kao i izradom postera i fotografija na raznim vrstama papira i materjala. Trudimo se da svim klijentima izadjemo u susret, pa smo otvoreni i za ispunjavanje nestandardnih zahteva, kako bi zadovoljili naše mušterije.

U cemu smo najbolji?

Kopiranje i štampa A4 – A0
Fotografije na slikarskom platnu
Spiralno koričenje
Izrada foto albuma

Zasto izabrati Plan Office?

Kvalitet, tačnost, brzina i ideje koje nudimo, opravdali smo dugogodišnjom saradnjom sa mnogim preduzećima, a naše glavno marketinško oružje je preporuka.

Neki od nasih usluga

Topla obostrana plastifikacija se radi iz formata A4, A3. Ukoliko se plastificiraju veći formati, onda se radi hladna jednostrana plastifikacija iz rolne do širine 107 cm. Folija može da bude sjajna ili mat.
Savremeni sistem termičkog koričenja omogućava da se brzo I jednostavno bez ikakvog bušenja dokumenatcija ukoriči. Korice su najčešće izradjene od metalnog profila sa lepkom koji se pri zagrevanju topi i tako trajno vezuje listove dokumenta.
Spiralno koričenje plastičnom i metalno spiralom se najčešće koristi za koričenje seminarskih radova, skripta, kao I beleški sa svakodnevnu upotrebu. Formati koji se koriče su A4 po dužoj stranici i A3 po kraćoj.

KONTAKT

  • Adresa: Stevana Brakusa 4
    TC Stankom - Banovo Brdo, Beograd
  • Email: office@planoffice.rs
  • Radno vreme: ponedeljak-petak 08-16h
  • Telefon: 011/7541-937
    Telefon: 063/8547-163